Snart

Hej alla. NU är det nära, snart ska jag berätta vad min gamingblogg heter. Jag ska bara fixa Dragon Age Origins först. Snälla, ha tålamod. Förlåt för att det tar så lång tid men jag försöker skapa lite förväntningar och allt det där. Jag är ungefär som Blizzard. Annonserar ut ett nytt spel fyra år innan det ska komma. Men väldigt snart så berättar jag vad den heter.

             /L

Sorry lagg.

Hej alla. Förlåt för att jag inte har uppdaterat eller något på ett tag men mitt internet slutade funka i fredags så att jag har inte kunnat komma ut på det. Nu ska jag göra en ny blogg som jag inte riktigt vet vad den ska heta för att alla mina idéer var upptagna. Typ gamer. blogg.se och pc gamer.blogg.se men jag får klura vidare =)


                             /L

Game

Hej alla. Jag har bestämt mig för att fucka vad ni tycker att jag ska blogga om och bestämma att jag ska börja röstblogga recensioner om PC spel. Jag har inte hunnit spela in något men, den första recensionen kommer att vara om Risen, jag har inte hunnit spela det så mycket heller. Jag ska nog börja spela det nu så att kanske någon gång nästa vecka kommer det.

            /L

Climate change

Hej alla. Är det bara jag som är jävligt trött på alla vuxnas proppaganda för vad man ska göra för att spara på miljön när de inte gör något själva? Det är typ som om de ba: Ja nu har vi fixat så att nästa generation löser miljöproblemen när vi är borta. Jag orkar inte, de kan väll inte på fullt alvar tro att nu har de gjort sitt. Det är som de alltid har gjort. "Ja nu har vi förstört allt och skitat ner. Nu får nästa generation städa upp. Vi berättar hur de ska göra så slipper vi göra det själva." Aja. Jag har ju startat en ny omröstning som ni måste rösta på. Aja det var allt jag kunde komma på.

                         /L

Moonlight and google

Hej alla. Nu vet jag vad ni tänker. Han skriver bara det här för att han ska hålla kvar sin ända läsare. Och vet ni vad? Ni har helt rätt. Om det inte vore för att jag har så många "host" läsare så skulle jag aldrig orka med men vet ni en sak? Jag tar hand om mina fans så här kommer jag med ett nytt inlägg. Men jag börjar ha lite slut på inspiration så jag undrar nu om vad jag ska skriva om. Ska jag försöka skriva roligt eller börja fjortisblogga eller vad? Omröstning kanske =) Jag tänkte iaf att jag ska slänga in ett roligt sex skämt.

En pojk står på flickans huvud och säger

"Så nu har vi tagit av oss kläderna,
och jag är ovanpå dig, Hur länge måste
vi vänta på den där orgasmen?"

Flickan svarar

"Jag vet inte! Men nu förstår jag varför mamma
alltid säger att hon har huvudvärk!"

                /L

Ordspråk

Hej jag hörde precis ett roligt ordspråk. Här är det. Innan du krittiserar någon, pröva gå en mil i deras skor. På det sättet så när du kritiserar någon så är du en mil bort och du har dennes skor. Haha oj vad jag skrattade åt det, det kanske var lite bättre på engelska men ni får det på svenska ändå för att i detta land är allting dubbat till oigenkännlighet. MOHAHAHHA (<---- OBS ondskefullt skratt)


                            /L

Hej igen

Hej igen allihopa, nu är jag tillbaka från ovik och kommertilbaka med en första plats ofc. Här verkar det inte ha hänt typ något alls, jag har bara varit borta i några dagar men det känns som en evighet. Det känns som om att många saker har förändrats fast det kanske inte har gjort det. Aja, nu jag iaf tillbaka och det kommer inte att undgå någon. Tycker doc att jag har lite lite kommentarer....

Rcon_start

Hej alla som läser. Ska jag ta det på engelska också så att ALLA mina läsare förstrår? Aja (Eng. Hello to all of my readers.) Jag tänkte bara säga att jag har tänkt dra igång linus emmanika.blogg.se igen så att titta in där nu. Jag har inte frågat Emma och nika än men jag vet att de vill också =) okej här kommer länken dit också så att det är bara att klicka. All övrig iformation finns på den bloggen. (eng. Am I going to take this is english so that every one of my readers understand? I were just going to say that I'm going to restart the linusemmanika blog again so have a look. (obs: länken is a link to the blog) I haven't ask Emma and nika yet but I know that they want it to. Any other information is on that blogg. Have a nice reading.)



                       /L

RSS 2.0