Äntligen

Hej alla, nu har jag äntligen packat allt till fjällen. eller ja nästan allt, det är lite småsaker så som mobilladdare och pengar. Jag ska fara och handla godis snart också. Jag tror inte att jag har känt mig så här avslappnad på en hel vecka =) Men jag har ogjort en massa städning, mitt rum ser ut som ett katastråffall och stället där jag hade mina saker ser också ut så, det ligger en massa kartonger och lappar och dylikt där så att det ska jag ta bort. Här är en bild på min väska, det framgår inte av bilden men den väger 20 kilo.

               /L


Kul

Hej alla, i går så sov jag hos Filip, vi va med Anthon, Robert, Sandra, Emma SJ och Emelia. Det va skoj. I dag ska jag packa ner alla saker till fjällen. Jag tänkte bara lägga ut en bild som jag tog i freddags som jag tyckte var ganska kul. =)


Stan och Pan

Tjo alla, i dag så va jag och Emma och Nika på stan, jag innhandlade ett par blåsvartrutiga sockar och en blå hoodtröja UTAN dragkedja =) När jag va på stan så kom jag på att det var pan ikv så att jag ringde vicke och frågade om han skulle dit, han sa att han typ skulle det och att han skulle ta med sig baggy-gänget. D.v.s Fille och simme så då for vi på pan tsm med Hanna, Maja, Anna, Lolo bw och Emelie. Det var kul ;) I morn så ska jag på orienteringstävling i Robertsfors och sedan sova över hos Filip. (egentligen är det tänkt att man ska skriva någon avslutningsfras på engelska här mem det orkar jag inte)

                   /L

oj

Hej alla, förlåt för värdelös uppdatering, som tur är så la jag märke till att alla andra har sugitpå att uppdatera också så att. I dag hade vi lagdag i skogen. Onödig som fan om ni frågar mig. Jag håller på att börja påacka till fjällen också, måste typ få lkart det i dag för att sedan så ska min packhjälp (mamma) dra till elle stockholmo och då är jag körd. Ska ringa filip nu och planera vad vi ska äta i fjällen, vi ska handla det i dag också, känner mig lite duktig. I morn ska jag, emma och nika på stan om inte nika är sjuk. Aja. Hadé


                      /L


Slut

Hej alla, det känns som att det var en evighet sedan jag bloggade senast fast det bara var två-tre dagar sedan. Nu är det bara ett litet tag kvar på sommarlovet. Jag vet inte om jag ska va glad eller ledsen, skratta eller gråta. Sommaren blev lång med några fina stunder och några ledsna också. Men spela roll vad jag tycker för att skolan kommer ändå att starta i morn ändå. Men jag är bara SJUUUUUUUUKT pepp på att bada. Det har blivit lite som ett beroende, jag kommer inte att överleva vintern. Iaf så sov jag över hos Fill3 i helgen, i dag så var jag och han på coop och köpte glass, då träffade vi på Simme och Vizas då cyklade vi till något place där de körde radiobilar. Va på stan och gjorde lite inköp i lördags också, en tröja och ett par skor men de får ni se i morn, nu tänker jag lägga ut lite bilder. Kommentera.

Bilarna vi tittade på:








Och så en bild från i sommras:
 


Kommentera!


                        /L

Old Zealand

Hej alla, efter några dagar med no life så har jag äntligen lyckats komma fram till va old Zealand ligger:

Zeelan (INTE Zealand) Är en Provins i Holland, en kusträmsa gränsar mot Belgien. Den består av ett antal öar  och ungefär halva ytan är hav - där av namnet: sea-land.

Hur Nya Zealand fick sitt namn: 1642 så upptäckte den Holländska sjöfararen Abel Tasman som förste europé Nya Zealand. Som han på sin karta döpte till 'Staten Landt' i tron om att det var en av Chiles öar som blivit skådad 1616.  När man insåg att det var två olika platser så gav de Holländska kartritarna ögruppen namnet: 'Nova Zeelandia' efter den holländska provinsen. Det latinska namnet  blev det Holländska namnet 'Nieuw Zeeland' vilket ändrades av en felstaving till 'New Zealand' av den engelske upptäckaren Kapten James Cook.

Så där, nu vet ni. Är det något mer som ni vill att jag ska ta reda på så säg bara till.

/L





Källa:
Yahoo answers

Zealand

Hej alla, vet ni en sak som jag har funderat på länge. Och som jag tänker lägga ner all min fritid i höst åt att ta reda på. Nämligen var Old Zealand ligger. Det måste ju finnas något ställe som heter det för att ofta man när man döper något så döper man det till NEW Zealand. Iof så kanske man inte döper det till oldzealand heller men det borde iafalall heta bara Zealand.


Myrfotboll

Hej alla, här kommer lite bilder från myrfotbollen. Hoppas att de gör er mer pepp på myrfotboll =)











Ps: Bilderna är oredigerade.


                 /L

Trött

hej alla, det har varit lite dålig uppdatering ett tag. Det beror på att jag har varit upptagen med att ha ett liv och att försöka hacka NSA:s databas. Det första har gått lite bättre än det andra. Visste ni att man måste ha ett 25 siffror långt lösenord för att ta sig in på deras databas =( Om en halv vecka så börjar skolan om. Är det någon som vet vilken tid? Det ska jag ta reda på nu föresten...

Sådär: det var inte lika svårt som att försöka hacka NSA:s databas =) Iaf så börjar vi skolan klockan kl. 13.00 den 24/8-09.
Nuär jag fruktansvärt trött, jag satt uppe och såg Thomas Järvheden i går och steg upp kl.07.00 Men jag är glad ändå =) Jag hade tänkt ut ett smart ämne att prata om här men det har jag glömt så jag får avsluta med att säga att om en och en halv vecka så ska jag på orienterings tävling igen. Sjukt pepp.

             /L 

LAN

Hej alla, i dag äre lan men Fille, Vicke, Abbe och Boban hos Boban =) I dag så blev jag tvingad att måla garaget, det började med att jag spilde färg över hela altan så sedan fick jag bara måla 16 brädor. Det suger verkligen att måla. men iaf, så fyller Lucas år i morn och det sög ju då men nu ska jag spela cs. Komm ihåg att länka min blogg till alla ni känner. 

Roligt

Hej, jag tänkte bara slänga ut en lite rolig bild som jag hittade på internet. Den handlar om att pluto inte längre räknas som en planet, den är för liten.



/L

Design

Hej alla, nu är jag välldigt trött, jag kom inte i säng förns mitt i natten och steg upp klockan 07.00. Jag skulle hjälpa Vendela med hennes bloggdesign.  Den kan ni gärna titta in på. Men det spelar inte så stor roll, för att det är kull att göra design, och sedan blev Vendela väldigt glad och nöjd med designen och det var ju då kul också. Men nu ska jag gå ut och gå, jag ska bara pröva an ny idé som har med html att göra.

15 Maj 1809

Hej alla, för er som har undrat vad som står på stenen utanför kyrkogården mitt emot kyrkan så har jag svaret. Det står: Till minne av den 15 maj 1809. Den enda dag som bragt ofred till vår eljest så välsignade bygd. Och då är det ju en naturlig frågeställning att fråga sig vad som hände då och det det förstår ni att det har linus också tagit reda på. Det var nämligen då ryssarna intog Skellefteå. Så då vet ni det.



          /L

I am so high I can hear heaven...

...and heaven Does hear me. Hej alla, i dag är jag så ortoligt glad, jag va med Fille, Simme och Ante på Falkan i dag och nyss komm jag hem från orienteringstränign på vitbergs, När det går bra i orientering då blir man så glad att då bryr man sig inte om det skulle slå ner en atombomb på en. Sedan var Fanny där. Man blir alltid glad av att prata med henne <3<3<3. Det ända dåliga är att det här är nog sista gången hon är med på orienteringsträningarna. Det känns tråkigt, jag tror att jag ska starta en namn insammling för alla som vill att Fanny ska stanna, starta en grupp på Facebook kanske..? Aja i morn ska jag iaf va med Macke, det blir nice. Om det inte regnar. Men nu ska vi inte tänka så.

           /L

"Radio"

Tjo, hej. I Morn så börjar Rix Morgon Zoo om igen, tror ni att jag är taggad eller? Antaglingen. I dag så har jag vart och badat, sedan så va jag med Emma, då började vi spela in röstklipp och sedan kom vi på den goda iden att börja lägga in dem på datorn som någon typ Radio show. Det blir nice. Det ända problemet är att vi inte vet hur man får in dem på datorn :S det är ju ett litet problem. Jag stör mig på att ingen kommenterar.



                            /L

Umeå igen

Hej alla, i dag va jag i Umeå igen, det var lite roligare i dag än i torsdags för i dag var det Orienterings tävling. Jag trodde att det bara va någon vanlig tävling men när jag kom dit insåg jag ju att det va Norrlands Mästerskap. Det gick ganska bra, missade på de två första kontrollerna men efter det så bommade jag typ ingen. Jag fick en ganska bra placering också. Nu är jag sjukt taggad på orienterings tävling igen.
Kartan, kanske inte världens bästa bild men.

         /L

Sol

Hej alla, det är inte så många som har hittat hit än men det är väll förståeligt. I går var jag iaf i Umeå och då sa de att jag inte behöver komma dit fler gånger för att nu ser det bra ut i örat. Det tråkiga var att det var typ +30 grader i går och jag var tvungen att sitta inlåst i bilen. Men jag badade på morgonen iaf. I dag vet jag inte vad som händer. Kanske ringer till Filip, eller så gör jag det inte. På måndag börjar Rix Morgon Zoo om igen och då är sommaren slut. Ja tyvärr så är det så det måste bli. Det är iaf bara två veckor kvar tills skolan börjar om, hoppas att det är sådant här väder fram tills dess, oj jag kom just på att jag måste fara ut och springa, det var fan längesedan fast jag har iaf simmat varje dag. Om tre veckor ska vi till fjällen hoppas ni har koll på allt. T.ex tält, sovsäck, ryggsäck, triangiakök och Mat. Jag och Filip har ju då inte bestämt vad vi ska äta så det blir väll fiberkex och tubost. Att dricka ska vi nog ha monster, vi köper sådär 15 stycken var, det blir nog bra, Vissty tror ni att vi orkar hela vägen? 

             /L 

Umeå =(

Hej alla i dag så ska jag åka till Umeå och kolla så att allt har blivit bra efter operationen som jag gjorde i höstas. Tyvärr så är det ju sol i dag så att det sög ju för jag ska sitta i bilen hela dagen men jag ska typ bada nu på morgonen. I går var jag, Viktor, Simon och Filip i falkan. Där träffade vi Marcus, Fanny, Isak, John, Simon och Moa. På kvällen var det innebandy och orientering. Sedan så var det tänkt att jag skulle va med Emma och Nika men det blev fail. Men då gick jag och Hanna ut och gick, sedan kom hon på att hon hade glömt att lämna tillbaka en hyrfilm och det var fest hos henne så då gick jag hem. Aja, det var allt om min dag.

       

      /L


Välkommen till min nya blogg!

Hej alla, det här är min nya blogg. Jag komm framm till att blogg.se var bättre. Men jag vill inte fortsätta med min gammla blogg (linntesblogg) för den läser Lucas så det blir inte bra. Jag har dock samma design och allt för att jag tyckte om den. Och in your face till alla som inte tycker om rixfm bilden =). Have fun =)

RSS 2.0