No life

Hej alla, jag har ju skyllt mitt dåliga uppdaterande på att jag har ett liv. Nu har jag kommit fram till att det inte är så, jag bara tror att jag har ett liv men egentligen så har jag bara för mkt att göra. Innebandy träning, skidträning, orientering and so on. Pluss att man ska ju hinna med alla läxor. Sedan kanske man vill ha några kommpisar också och medans jag gör allt det där så förväntas jag blogga också. Jag har ett tuft liv. Men nu orkar jag inte mer, hejdå.

                          /L

Random

Det var nu ett tag sedan jag skrev. Det beror till största delen på att jag för ovanlighetens skull har haft ett liv. I går var det iaf så att det va pan men då blev jag dissad så jag va med Emma och Nika hos Emma ist, vi ringde och snackade med Vicke först och sedan rinde vi Khim och snackade med han. Jag tror att jag ska bli lite mer ninja, jag ska öva i helgen och sedan ska jag ninja hela skolan på måndag =) Om ett litet tag så ska jag åka till robertsfors på 80 års kalas och då brukar de inte vara lugna med fika. Jag kanske borde säga också att jag kom just från stan där jag inhandlade två tröjor och så träffade jag Vendela och Åsa samtidigt som ajg pratade med pappa i telefonen, jag va dryg mot alla så jag ska passa på att be om ursäkt.


                                       /L

Tired but happy

Hej alla, jag vill börja med att säga att jag är rörd över alla kommentarer som ni skickar. Jag hoppas att jag inte behöver skriva att jag var ironisk för i så fall är ni ju lite konstiga. I dag blev allt körigt efter skolan, innebandy fast då hade jag glömt skorna så då fick jag stressa hem och hämta dem, sedan for jag hem, åt och sedan på orientering. Men jag borde sluta skriva fjortis inlägg. Men vad tycker ni att jag ska sattsa på. En rolig blogg, en blogg som ironiserar saker eller en fotoblogg eller något annat. Jag vet inte men ni har nu chansen att säga vad ni tycker.

Nu ni ska jag leta reda på någon hjättegammal bild brb.
Den här va typ den första jag la upp på min förra blogg.



                                /L

Back to business

Hej alla, jag har inte skrivit i helgen för att jag lanade i fradags så jag har hållit mig undan från dotan ett tag. Ikv så har det ju inte hänt så mkt. Har gjort läxa, inte så kul men det måste ju göras av någon. vi har redovisning på engelskan i morn och jag har lite ångest. Snart börjar hockeyn och sedan blir det roas på berns.

(en fin bild från i sommras)



                                                /L

Lan

Hej alla. Nu sitter jag på lan med Robert och Abbe. Har egentligen inget att skriva. Tönkte bara lägga upp en bild på världens snyggaste person :G


suppressed contempt

Hej alla, jag har fått reda på en ganska tråkig sak. Vi ska inte få berätta roliga historier i år. D.v.s jag får inte göra en stand up men det ska vi nog bli två om. Men jag har funderat på en sak. Varför Bög används som ett skälsord. För det är ju så. Man bara "åh din bög" men om man frågar om det är fel med att vara bög så säger alla att nej det är det inte. Det är som om man tycker att det är fel att vara bög fast man är rädd för att säga det. om jag får säga vad jag tror så är det att det inte är så socialt acepterat att ha en annan sexuell läggning men att alla är rädda för att säga det för att alla låtsas som om att det är acepterat. Eller i sthlm så är det säkert mer acepterat än här uppe i norrland där alla känner alla. Jag kan ju lova att om jag kommer ut som bög så vet hela jävla skellefteå om det innom två veckor. men jag tror att det är för att man uppfostrar barnen på fel sätt. Det börjar med att det ju är en mamma och en pappa som lever ihop. Det kanske inte är så konstigt för att om man är två killar (eller tjejer också för den delen) så är det ganska svårt att få barn. (det är ju lite lättare om man är två tjejer.) Men vuxna frågar ju typ sina barn (i alla fall sina killar) om man kanske är ihop med någon och då är det alltid någon tjej. Det vore bättre om man typ: Jaha, är du kär i någon tjej då eller är du kär i en kille. Och sedan så är det ju så att redan innan barnet har fötts så bestäms det ju vad barnet ska ha för färg kläderna. Killar ska ha blått och tjejer ska ha rosa (inte för att de inte får ha den färgen om de inte vill. Sedan så är det ju så att man byter om i olika omklädningsrumm (nu kommer det här att låta väldigt perverst men jag tror att det har betydelse) och då blir man ju nyfiken på det andra omklädningsrummet och så bryr man sig inte om det som man är i. Det vore bättre om alla hade samma omklädningsrumm och då skulle man ju spara pengar också.


                         /L

Something

Hej alla, jag hoppas att jag inte har skrämt iväg alla mina läsare med mitt senaste inlägg. Här kommer iaf lite bilder, jag vet att ni har längtat.










Är det btw någon som har hört when it rains med Paramore? lägger ut den också så att ni kan lystna och njuta.





 
                   /L

Länge sedan

Hej alla. det var ett tag sedan jag skrev ett seriöst inlägg men det ska vi inte ändra på nu. det var ett tag sedan jag lade in en bild också och det ska vi inte häller ändra i dag. Det blir helt enkelt ett inlägg som jag bara skrev för att jag inte hade något annat att göra så därför slutar jag nu.

             /L

New again

Hej alla. Nu har jag en ny design så nu kan emma andas ut och hoppas att någon undgick att se den =P men jag tänker inte lägga upp en bil på den i det här inlägget för att jag hoppas att ni är smarta nog att insé att det bara är att titta högst upp på sidan. Borde lägga ut andra bilder också vi får se. 

   
                           /L

no i didn't

Hej alla.det verkar som om någon har missförstått alltihop. Jag såg INTE idol men jag har sett det förut. Så: in your face ;) Haha fortfarande lika sjuk. Vi har en ledig dag i morn. HA. Jo jävlar. Jag ska stoppa all läxa in min väska och gå och väga den nu. brb.

OJ! värre än vad jag trodde: 4,9 kg och då glömde jag lite kvar på skolan. Undrar om det är en kupp. de säger att vi har många lediga dagar men egentligen så får vi så mkt läxor att vi inte har tid att vara lediga. Det var iaf tur att vi hade en ledig dag. anars hade jag nog inte pallat. Btw så håller min kropp bara ihop tack vara alla piller som jag tar.

                  /L

is it just..?

Hej, var det bara jag som inte såg idol i går? Jag skulle tro det. Enligt min mening finns det inget mer världelöst program än idol. Hela konceptet kan ju ta sig. Nu ska vi se om jag har fattat det här rätt? Man tar de tre (eller är det fyra? Nej det är nog bara tre ändå) elakaste personerna som man kunde hitta och sedan sätter man dem i ett rum. Sedan kommer det en massa folk som inte kan sjunga och går in i det där rummet till de elaka människorna som har suttit instängda i det där rummet en hel dag och även fast de vet att de kommer att bli hjätte förudmjukade så sjunger de någon random låt och blir hjätte ledsna och förvånade över att de inte tyckte om det. Och alla som tittar på skiten måste ju vara dumma i huvet. Aja. är det någon som vill vara med mig på fredag?


                                        /L

There is no such thing...

Hej, vet inte vad jag ska skriva, jag hade funderat ut något hjättekul i morse men det har jag glömt och jag är för glad för att skriva ett emo inlägg så att det får bli ett lite flumm inlägg. Har inga bilder häller, det borde jag kanske kirra men aja. Jag vill INTE bli sjuk. Jag har en otroligt stark känsla av att jag kommer att vara sjuk i morn :( men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Är det ingen som vill va med mig på fredag btw? Nu pallar jag inte skriva mer. Tänkte bara lägga in ett litet ordspråk som jag har insett stämmer (det är iof jag som har hittat på det men) : There is no such thing as answerd love.

              /L

Varför har ingen...

Varför har ingen insett det här tidigare? Gjorde ett quizz på facebook: Skulle du kunna vara otrogen? och här är ressultatet:

Aldrig aldrig någonsin!
Du skulle aldrig kunna bedra någon! Aldrig. Du avskyr otrohet och skulle aldrig kunna göra någon illa på det sättet. never never never, för du vet hur ont det gör och skulle aldrig ge någon den smärtan. När du är tillsammans med någon så älskar du verkligen personen. Man kan vara trygg tillsammans med dig. Du är älskvärd!

Boring

Hej alla, i dag så har jag haft världens tråkigaste dag. Jag har varit dissad av alla och har inet haft något att göra. Jag har städat bort lite från fjällen och nu tror jag att jag är färdig med det men man vet aldrig. Så jag har tagit lite kort men min nya mobil som jag tänkte att ni skulle få se.









                               /L

Bilder från fjällen

Hej alla nu tänkte jag ta och lägga ut lite bilder från fjällen. =) Idag så har jag vart på stan och inhandlat en ny mobil för att min var lite (väldigt) trasig. En C901 green heart, den har en hjättesmart funktion som mina andra mobiler har saknat. Man kan se på på skärmen. Här är en liten bild på den.



Och nu lite bilder från fjällen. Och ja. Jag har tillstånd av Emma att lägga ut den här bilden =)



 







                                         /L


Fjällen

Hej alla, i veckan har jag ju som alla vet varit i fjällen, det sög ganska ordentligt. Det spöregnade varje dag. Men sista dagen på kursgården ägde. Det var så otroligt kul att det var inte sant. Vi kom tillbaka och fick duscha för första gången på fyra dagar. Sedan gick vi och åt, sedan åt vi en massa godis. Efter det så blev det att bada. Det var skitkul. Efter det så va jag, Filip, Vicke, Macke och Robban med Moa, Paj, Amalia och Hanna W (hon har iaf lovat att hon ska läsa min blogg så att) till ungefär halv tre, då somnade jag ett tag på deras golv. =) Sedan har jag skaffat en massa nya kompissar, t.ex Johan och Hanna W. Jag hoppas att de är mina kompissar iaf =). Sedan har jag nästan lär mig vad Laser står för. Det sår för typ light amplification by stimulated emission of radiation. Jag tror det var så men jag är inte riktigt säker. Jag kanske fixar bilder från fjällen sedan.

RSS 2.0