Men föri #&%="

Hej, när jag var på curling så såg jag va någon hade klottrat på väggen/dörren. Jag kanske har missat något men jag tycker att ska man klottra något så kan man väll för f*n göra det ordentligt. Så vitt jag vet så finns det inget som heter Fuck I self. Men jag kan ju ha missat något. Jag vet inte någon kan ju säga om jag har missuppfattat något. Jag tycker att de ska dra åt h-vete. Tänk vad alla som kommer från typ sthlm och som redan innan tycker att vi är konstiga och dumma i huvet som kommer hit och ser det där och då är ju vi körda asså. Då kommer de ju att ta bort våran stad från kartan. och allt ihop är de där jävla efterblivna bögarna som klottrar Fuck I self.

                                            

                                             /L


Kill'em all!

Jag har stört mig på en sak som nog kommer att driva mig till ett psykiskt sammanbrott. Det är de som apploderar på stand upp. Vad fan är det med dessa personer. Om man är publik så ska man hålla käften, skratta när det är skämmt och applodera i slutet när han (eller hon) är färdigt. Man drar ett bra skämmt, alla skrattar och sedan börjar idioterna applodera och då måste ju komikern som står där framme och måste säga samma sak typ åsså, åsså, åsså så säger han... Jag blir ju galen. om ni vill se vad ajg menar så kolla in de här klippen.




                           /L

Bilder

Det går ju käpprätt åt helvete med att lägga ner den här bloggen men nu ska jag iaf lägga ut lite bilder som jag har tagit med min MOBILKAMERA. Och nu ska jag bevisa att MOBILKAMEROR är minst lika bra som systemkameror om inte bättre.









Bilderna är tagna från falkträsket och från min gård =)

                  /L

Blizzard

Hej alla, det blev inte så länge jag kunde hålla mig borta från bloggen. Men blogg.se dampar sönder just nu. Jag tänkte skriva om exakt hur mycket jag hatar wow (world of warcraft för de som inte visste det :) och de som har skapat det (Blizzard) det är ett så falskt spel att det inte är sant. Man har för det första instalerat ett hypnosprogram eller något som gjör att man blir beroende av det. Pluss att man måste, för att kunna spela spelet, köpa world of warcraft såklart men sedan så kommer de med en expansion. just för tillfället så måste man köpa tre spel för att kuna spela. För att man måste köpa den senaste expansionen för att när de kommer med en ny så fuckar de de andra spelen som har komit tidigare. Då kan man inte spela på bara dem. Men man måste köpa tre spel för 130 kr var. det blir ju 390 kr. sedan måste man betala för varje månad. fattar ni hur mycket pengar som blizzard lurar av folket utan att ni inser det. Men jag läste någon stans att han trodde att world of warcraft (wow) lerde på lånad tid. Han måste ha förstått att jag skulle skriva det här inlägget och att alla mina läsare från hela världen skulle inse hur dummt det är*
  Om du inte fattade ironin i det sista så är du dumm i huvet =P

Jag har iaf hittat en låt som beskriver mitt bataspelande.

 



                           /L


Palla

Hej alla. jag känner att jag inte har tid att blogga mer så jag ska nog sluta med det här ett tag. Jag kanske skriver ett inlägg då och då men inte varje dag. Det är lite tråkigt kan tyckas men jag har helt enkelt inte tid med att blogga. 



                   

 

             /L 


RSS 2.0